O meni

Moj put

Livijana Vukmirović je konzultantica za ljudske resurse s deset godina iskustva u različitim industrijama (telekomunikacije, trgovina i informacijske tehnologije). U tvrtkama Nokia Siemens Networks i Metro Cash & Carry stekla je iskustvo rada u internacionalnom timovima te je radila na implementaciji globalnih procesa ljudskih resursa u lokalnu kompaniju, uz poštivanje svih zakonskih procesa, dok je u tvrtki Neoinfo kreirala cjelokupan proces upravljanja ljudskim resursima u tvrtki, uključujući savjetovanje u kreiranju strateških planova i reorganizaciju procesa.

Educirala se u Centru poslovne izvrsnosti za voditeljicu ljudskih resursa, a trenutno polazi trogodišnju edukaciju za tjelesno orijentiranu terapeutkinju u centru Snaga namjere. Konstantno se educira na području osobnog i poslovnog savjetovanja, profesionalnog upravljanja te upravljanja emocijama i komunikacijom u timovima. Najviše se bavi proučavanjem metoda kako povećati energetski kapacitet i koristiti ga za formiranje timova, za poboljšanje komunikacije među timovima te za kreiranje poslovne strategije i uspjeha.

Kao članica udruge HR Centar prati novosti na području upravljanja ljudskim resursima i radnopravnog zakonodavstva. Osim ljudskih resursa, pruža i usluge prevođenja i lektoriranja hrvatskih i engleskih tekstova te poduke hrvatskog jezika za strance.

Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen.

Wayne Huizenga

HR CODE

Kodiranje ljudskih resursa

Info

LIV, obrt za savjetovanje i ostale usluge,
vl. Livijana Vukmirović

Adresa

Trg Drage Iblera 7,
10 000 Zagreb